Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Pstrąg lub łosoś z grilla w jeżynowej glazurze

Składniki:

  • 6 porcji filetów z pstrąga (po około 20 dkg każda)
  • oliwa

Glazura:

  • 2 szklanki jeżyn leśnych lub jeżyn amerykańskich
  • 1 łyżeczka świeżo utartego imbiru
  • mielone chili do smaku
  • sok z jednej cytryny
  • 1 łyżeczka brązowego cukru
  • sól i pieprz mielony do smaku


Sposób przyrządzenia:

Wszystkie składniki glazury zmiksować, przecedzić. W małym rondlu podgrzewać aż jej objętość zmniejszy się do około 1 szklanki.. Umyte i osuszone porcje pstrąga posmarować glazurą i odłożyć w miejsce w którym obciekną z jej nadmiaru. Tak przygotowane porcje ryby skropić oliwą. Tak przygotowane porcje ryby piec po około 3 minuty z każdej strony na grillu nagrzanym do temperatury około 190 stopni C. Podczas pieczenia rybę kilkakrotnie obracać i smarować resztą marynaty. Podawać udekorowane zieleniną, z dodatkiem cytryny i innych ulubionych dodatków.

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *