Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Zupa Grzybowa

Kwasówka z kaszą i grzybami

Składniki: 25 dag kości z mięsem porcja włoszczyzny 10 dag kaszy krakowskiej kilka suszonych grzybów 1 szkl. soku z kiszonej kapusty 2 łyżki smalcu 2 łyżki mąki pszennej sól pieprz Sposób wykonania: Kaszę zalać wodą i ugotować, aż stanie się kleista, wówczas zdjąć z ognia i odstawić pod przykryciem żeby zgęstniała. Następnie pokroić ja na…

Zupa sałatowa na wywarze grzybowym

Składniki: 1 l wywar grzybowy 2 główki sałaty kilka ziemniaków pęczek cebulki pęczek koperku ½ szkl. kwaśnej śmietany 2 łyżki maki pszennej 2 łyżki masła sok z cytryny bułka sól pieprz cukier Sposób wykonania: Ziemniaki pokroić w kostkę po czym zalać je wywarem i ugotować, wówczas dodać sałatę oraz szczypiorek. Trzymać na ogniu jeszcze przez…

Grzybowa z gąsek

Składniki: 2 l wywaru 50 dag świeżych gąsek kilka ziemniaków 2 garście makaronu kilka łyżek kwaśnej śmietany sól pieprz natka pietruszki Sposób wykonania: Grzyby dokładnie oczyścić po czym pokroić w grube plasterki, które wrzucić do gorącego wywaru. Dodać jeszcze makaron oraz ziemniaki pokrojone w koskę. Trzymać na małym ogniu do miękkości wszystkich składników. Doprawić do…

Zupa cebulowo-grzybowa

Składniki: 3 łyżki masła 170 g mieszanki grzybów ½ szkl. cebuli pokrojonej na plasterki 4 szkl. rosołu wołowego ¼ szkl. wytrawnego sherry ¼ łyżeczki soli pieprz 2 łyżki startego parmezanu tymianek Sposób wykonania: Grzyby oraz cebulę wrzucić na patelnie z rozgrzanym masłem, smażyć około 8 minut. Po tym czasie wlać sherry oraz rosół. Wymieszać i…