Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Zakąski

Jajka na ostro

Składniki: jajka (ilość dowolna, przepis jest na 12 jajek) papryka (kto jaką lubi, najlepiej surowa) paryczka chilli cebula plasterki wędliny (taką jaką lubimy, nie polecam parówek, kiełbasek itp) pomidor (surowy lub z puszki) natka pietruszki lub szczypiorek sól pieprz majonez Sposób przyrządzenia: Jajka gotujemy na twardo. Gdy wystygną obieramy i kroimy na połówki (jak są…

Śledź po szwedzku z avocado podany

Składniki: 8 marynowanych filetów ze śledzia 2 dojrzałe avocado posiekany koperek sok z cytryny majonez jogurt posiekana natka kolendry lub pietruszki Sposób przyrządzenia: Filety śledziowe osuszyć, podzielić na mniejsze kawałki, umieścić w miseczce. Wymieszać jogurt z majonezem, natką, sokiem z cytryny, koperkiem, przyprawić solą i białym pieprzem. Avocado przekroić wzdłuż na 4 lub 2 części…

Brukselka przykryta bananową pierzynką

Składniki: 50 dag brukselki 1 jabłko 1 banan 5 łyżek gęstej śmietany 4 łyżki mleka 1 łyżeczka soku z cytryny 1 łyżeczka suszonej szałwii sól mielony biały pieprz Sposób wykonania: Brukselkę zalać wodą i ugotować. W między czasie obrać jabłka, usunąć gniazda nasienne i pokroić w kostkę, którą skropić sokiem z cytryny. Następnie obrać banana …

Śledź Leszka

Składniki: filety śledziowe a’la matias 800 g cebula biała 2 szt. cebula czerwona 1 szt. olej grubo zmielony pieprz kolorowy ocet balsamiczny sos sojowy jasny musztarda Sposób przyrządzenia: Filety wymoczyć w wodzie, opłukać, pokroić na małe kawałki. Cebulę pokroić w półtalarki. Przygotować sos – szklanka oleju, łyżka musztardy, łyżeczka octu balsamicznego, łyżka jasnego sosu sojowego,…