Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Pstrąg

Pstrąg z pieca

Składniki: 1 sprawiony pstrą 1 łyżka soku z cytryny sól pieprz 6 łodyg selera 8 pomidorów 50 g mrożonej mieszanki z 8 ziół 80 g masła 20 ml whisky folia aluminiowa wykałaczki Sposób wykonania: Rybę skropić sokiem z  cytryny i oprószyć solą oraz pieprzem. Następnie obrane pomidory pokroić w kostkę, selera na małe kawałki a…

Pieczony pstrąg w jarzynach

Składniki: 4 wypatroszone pstrągi sok z cytryny 2 łyżki oleju łyżka masła sól pieprz 1 czerwona papryka 1 zielona papryka 2 marchewki 3 łyżki groszku z puszki natka pietruszki Sposób wykonania: Pstrągi skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą oraz pieprzem po czym smażyć na rozgrzanym ogniu około 8 minut z każdej strony. Po ty m…

Faszerowane pstrągi

Składniki: 4 pstrągi 30 dkg pieczarek 1 jajko 2 cebule czerstwa bułka 1 łyżka masła 1 łyżka margaryny mąka sok z cytryny tymianek, natka pietruszki, sól, pieprz olej Sposób przyrządzenia: Pstrągi oczyścić, opłukać, osuszyć i posolić. Na rozgrzanej patelni podsmażamy drobno posiekaną cebulkę i pokrojone w plasterki pieczarki, smażymy do odparowania wody. Bułkę kroimy w…

Tatar z pstrąga z pumperniklem

Składniki: 4 wędzone filety pstrąga 2 łodygi selera naciowego ½ czerwonej papryki 1 ogórek konserwowy 100 g gęstej śmietany sól pieprz pumpernikiel w krążkach masło koperek Sposób wykonania: Z ryby zdjąć skórkę i pokroić w kostkę. Następnie seler, paprykę i ogórka drobno pokroić, wymieszać z rybą. Dodać jeszcze śmietanę, wymieszać. Doprawić do smaku solą oraz…