Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Grzyby marynowane

Rydze marynowane w oliwie

Składniki: 200 g małych rydzów marynowanych 200 ml oliwy 1 łyżeczka soli ½ łyżeczki pieprzu w ziarenkach ½ łyżeczki ziela angielskiego ½ łyżeczki majeranku Sposób wykonania: Oliwę lekko podgrzać z dodatkiem pieprzu, soli, majeranku oraz ziela angielskiego. W między czasie zalewę odlać ze słoika a grzyby zalać ciepłą oliwą. Słoik szczelnie zakręcić i odstawić na…

Marynowane pieczarki z grilla

Składniki: 4 pieczarki 1 szkl. oliwy z oliwek 1 szkl. octu z czerwonego wina 2 łyżki sosu sojowego 1 łyżka cukru ½ szkl. posiekanej pietruszki, oregano, szczypiorku, estragonu Sposób wykonania: Oliwę z oliwek wymieszać razem z sosem sojowym, octem, cukrem oraz ziołami. Następnie grzyby oczyścić i ułożyć je w naczyniu żaroodpornym i zalać je marynatą.…

Gąski w occie

Składniki: gąski 1 kg woda 3 szklanki ocet 1 szklanka sól 3 łyżki cukier 2 łyżki Sposób przyrządzenia: Grzyby należy dokładnie przebrać, następnie wymoczyć w zimnej wodzie i umyć. Moczyć mogą się nawet przez noc. Z wody, octu, soli i cukru należy zagotować zalewę. Grzybki należy ułożyć w słoikach do 2/3 wysokości i zalać gorącą…

Grzyby w occie

Składniki ocet 1 szklanka woda 4 szklanki cukier 5 łyżek sól 5 łyżek cebula 1 sztuka grzyby 4 kg Sposób przyrządzenia Grzyby, najlepiej podgrzybki, borowiki i kozaki należy ugotować w wodzie (czas gotowania to około 30 minut), wystudzić, przełożyć do słoików. Z wody, octu, cukru, cebuli i soli trzeba zagotować zalewę. Gorącą zalewą zalewamy grzybki…