Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Kluski

Spaghetti – najpolularniejszy makaron z kuchni włoskiej

Kluski royal Michała

Składniki: 3 jajka 100 ml śmietany 12% sól masło Sposób wykonania: Jajka ubić z dodatkiem śmietany oraz soli. Powstałą masę przelać do foremki wysmarowanej masłem. Wstawić miseczkę do garnka wrząca wodą, przykryć folią aluminiową i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni na 20 minut. Po tym czasie masę wyjąć i pokroić w kostkę.

Kluski z mąki gryczanej

Składniki: 6 łyżek śmietany 6 łyżek masła 1 szkl. maki gryczanej 3 jajka sól ½ szkl. bułki tartej Sposób wykonania:  Śmietanę zagotować z dodatkiem masła, wówczas dodać szklankę mąki gryczanej. Całość dokładnie wymieszać i  odstawić do ostygnięcia, wówczas wbić jaka i doprawić do smaku solą. Nakładać kluseczki łyżką na osolony wrzątek i ugotować. W między…

Kluski z żółtym serem

Składniki: 35 dag mąki 1 łyżeczka soli szczypta tartej gałki muszkatołowej 4 jajka 1 szkl. ciepłej wody 2 cebule 2 łyżki masła pęczek szczypiorku 20 dag żółtego sera Sposób wykonania: Do mąki wbić jajka, wlać ciepłą wodę oraz dodać sól i gałkę muszkatołową. Całość dokładnie wymieszać i odstawić na 15 minut. W między czasie posiekaną…