Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Kategoria: Warzywa z grilla

Szaszłykowe kulki wołowe ze śliwką i papryką

Składniki: 500g mięsa wołowego 6 suszonych śliwek 6 plasterków boczku wędzonego 1 czerwona papryka 1 cebula 1 łyżka mąki ( do oprószenia mięsa) natka pietruszki sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Mięso zmielić na maszynce. Dodać posiekaną drobno cebulę, natkę pietruszki (drobno posiekaną), doprawić solą i pieprzem. Podzielić na sześć części i zrobić kulki. Śliwki suszone zawinąć…

Cukinia w miodzie z grilla

Składniki: 60 dag. cukinii 2 łyżeczki miodu 1 łyżka oliwy z oliwek 1 łyżka soku z cytryny 1 łyżka sosu sojowego 1 łyżeczka ziół prowansalskich 1/4 szklanki naturalnego jogurtu ząbek czosnku sól pieprz Sposób przyrządzenia: Marynata- do naczynia dodać miód ,oliwę z oliwek, sos sojowy, sok z cytryny i zioła prowansalskie. Cukinię pokroić w grube…

Kolorowa papryka z grilla

Składniki: 2 czerwone cebule 2 słodkie cebule 1 żółta papryka 1 zielona papryka 1/4 filiżanki oliwy z oliwek ewentualnie ulubione zioła Sposób przyrządzenia: Papryki i cebule pokroić na ćwiartki, i wymieszać z oliwą (do oliwy można dodać bazylii, oregano lub inne ulubione zioła). Położyć na grillu, piec obracając tylko raz. Najlepiej grillować w specjalnym koszyku…

Papryka z serowym farszem w plastrach bekonu grillowania

Składniki: 10 kolorowych strąków papryki pokrojone w kostkę żółty ser i mozzarella 10 plastrów bekonu lub boczku sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Paprykę umyć osuszyć. Z boku wyciąć długi otwór który pozwoli nam oczyścić wnętrze strąku jak i nałożyć farsz. Wnętrze papryki z umiarem przyprawić, nałożyć farsz serowy który oczywiście możecie wzbogacić o inne składniki jak…