Skład: piersi z kurczaka jajko starty ser żółty sól, pieprz olej Sposób przyrządzenia: Mięso dokładnie umyć, osuszyć umyć, każdy filet podzielić na dwa kotlety. Delikatnie rozbić i przyprawić. Ser zetrzeć na drobniutkie wiórka. Piersi panierować, w jajku, a następnie w utarty serze. Smażyć na rozgrzanym oleju na złoty kolor.
Tag: żółty ser
Sery
Ser panierowany migdałami.
by Izunia • • 0 Comments
Owoce morza
Afrodyzjak – ostrygi
by tinca • • 3 komentarze
Biwak
Kanapeczki
by pejsik • • 5 komentarzy
Skład: pieczywo wedle uznania ser żółty szynka z puszki oliwki zielone papryka konserwowa (najlepiej ostra) ketchup lub sos cygański do wyboru: cebulka pomidor korniszony grzybki marynowane sałata Sposób wykonania: Ja nie jestem zwolenniczką prostoty w jedzeniu wiec łącze wszystko jak leci. Najważniejsze aby w każdej kanapce znalazło się cos konserwowego, bo to nadaje smak.…




-300x173.jpg)
.jpg)