
Składniki
- 6 plastrów schabu
- 5 łyżek szpinaku
- 2-3 ząbki czosnku
- szczypta ostrej mielonej papryki
- kilka suszonych pomidorów
- pieprz
- 1 łyżka musztardy francuskiej
- 1 łyżka jogurtu naturalnego
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1 garść świeżego szpinaku 2 średnie cukinie 4 łyżki mielonych orzechów laskowych sok z jednej cytryny 3 łyżki otrąb owsianych 1 jajko 1 łyżeczka oliwy 1 pomidor 1 łyżka octu balsamicznego jogurt naturalny sól, do smaku olej Sposób wykonania: Szpinak oczyścić, drobno posiekać. Cukinie umyć, zetrzeć na tarce o grubych oczkach, posolić, odsączyć nadmiar…
Składniki: 1 łyżka oliwy z oliwek 2 łyżeczki posiekanego czosnku 1 kg szpinaku 4 strąki kardamonu 1 łyżeczka soli pieprz 60 g substytutu jajka w proszku 1 szkl bułki tartej olej cząstki cytryny Sposób wykonania: Na silnie rozgrzaną oliwę wrzucić posiekany czosnek, smażyć około 30 sekund. Następnie dodać do niego szpinak, kardamon oraz sól i…
Składniki: 1 kg szpinaku ½ szkl gęstej śmietany ½ łyżeczki soli gałka muszkatołowa pieprz Sposób wykonania: Liście szpinaku wrzucić do garnka z grubym dnem podlewając odrobiną wody. Gdy zwiędną, osączyć i drobno posiekać. Następnie śmietanę przelać do rondelka i doprowadzić do wrzenia. Doprawić ją do smaku solą, pieprzem oraz gałką muszkatołową. Dodać do niej szpinak…