Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: ze szpinaku

Krem ze szpinaku Anny

Przedstawiamy  wiele ciekawych i pysznych przepisów na zupy-kremy. Krem ze szpinaku. Do jego przyrządzenia potrzebujesz: szpinaku, bulionu, mleka oraz żółtek i przypraw. 
 

Składniki:

  • 800 g szpinaku
  • ¾ gotowego bulionu
  • 1 łyżka mleka
  • 2 żółtka
  • 40 g masła
  • 25 g mąki
  • 2 gałązki natki pietruszki
  • 1 szczypta gałki muszkatołowej
  • sól
  • pieprz

Szpinak z rodzynkami z czosnkiem

Składniki: ½ kg szpinaku 1 łyżka soli 1 łyżka cukru 2 ząbki czosnku 2 łyżki oliwy z oliwek garść rodzynków Sposób wykonania: Szpinak dokładnie oczyścić po czym wrzucić go na gotującą się wodę z dodatkiem soli i cukru. Kilka razy zamieszać po czym odcedzić szpinak. Następnie na rozgrzanej oliwie przesmażyć ząbki czosnku pokrojone na plasterki.…

Zapiekanka z zieleniny

Składniki: 4 szkl ugotowanego ryżu ¼ szkl masła 2 łyżeczki soku z cytryny ¾ szkl migdałów ząbek czosnku cebula ¾ łyżeczki soli 300 g mrożonego szpinaku ¾ szkl posiekanej dymki ¾ szkl posiekanej natki pietruszki jajko szkl mleka Sposób wykonania: Do miski wrzucić ugotowany ryż. Dodać do niego masło, sok z cytryny, posiekane migdały, czosnek,…