Składniki:
- ½ kg bakłażana
- 15 dag topionego sera
- 1 łyżka masła
- ½ szkl bulionu warzywnego
- 2 łyżki posiekanej natki pietruszki
- 6 dag oliwy z oliwek
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 3 łyżki oliwy z oliwek 1 szkl ryżu 4 szkl gorącego bulionu ½ szkl mleka ½ szkl wywaru z białego wina 15 dag serka śmietankowego 3 kolby kukurydzy 4 zielone cebulki sól pieprz gałka muszkatołowa Sposób wykonania: Na rozgrzanej patelni uprażyć ryż po czym wlać do niego bulion, wino oraz mleko. Dokładnie wymieszać i…
Składniki: 40 dag truskawek, 20 dag sera twarogowego, 3 dag rodzynków, 150 ml śmietany, 5 dag cukru pudru, starta skórka pomarańczowa do smaku. Sposób przyrządzenia: Truskawki opłukać, obrać z szypułek, przekrajać na pół, nałożyć do pucharów, twarożek przetrzeć przez sito lub zemleć, wymieszać ze śmietanką, obłożyć truskawki, posypać cukrem, opłukanymi rodzynkami i startą skórką pomarańczową.