Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z sera

Pieczarki faszerowane serem pecorino, miętą i czosnkiem

Składniki: 30 dużuch pieczarek ½ szklanki tartego sera pecorino Romano ½ szklanki tartej bułki 2 drobno posiekane ząbki czosnku 1 łyżeczka posiekanej mięty 2 łyżki posiekanej natki pietruszki oliwa sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Grzyby oczyścić, wyciąć trzony. W miseczce wymieszać tarty ser, tartą bułkę, czosnek, miętę, 2 łyżki oliwy, sól i pieprz. Tak przygotowanym farszem…

Twaróg zapiekany z wiśniami

Składniki: 50 dkg twarogu śmietankowego 25 dkg wiśni bez pestek 2 jajka sól, cukier do smaku Sposób przyrządzenia: Wymieszać dokładnie ser z jajkami, solą i cukrem. Dodać wiśnie, ponownie delikatnie wymieszać. Naczynie żaroodporne wysmarować olejem, rozłożyć w nim równomierną warstwę sera z wiśniami. Zapiec w piekarniku nagrzanym do temperatury 180 stopni C.

Twarożek Iwony

Składniki: ½ kg sera śmietankowego 2 łyżki cukru waniliowego 5 dkg cukru 100 ml mleka 10 dkg pumpernikla 1 tabliczka gorzkiej czekolady 5 dkg orzechów laskowych 20 dkg wiśni / mogą być z kompotu / 200 ml rumu 125 ml śmietany wiórki czekoladowe do przybrania Sposób przyrządzenia: Twarożek, cukier, cukier waniliowy i mleko dokładnie wymieszać.…

Ananasowe pucharki

Składniki: 40 dkg sera śmietankowego 4 jajka 8 dkg cukru 12 plastrów ananasa z puszki opakowanie ciastek biszkoptowych kilka orzechów nerkowca 12 kandyzowanych wiśni Sposób przyrządzenia: Ubić 4 żółtka z cukrem. Połączyć z serem 8 zmiksowanymi plastrami ananasa oraz 2  pokrojonymi w kostkę. Białka ubić na sztywną pianę i połączyć z kremem. Przygotować 8 szklanych…