Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z sardynkami

Penne z sardynkami

Kolejna propozycja na znakomity makaron. Będziesz zaskoczony jaki dobry. Penne z sardynkami. Do jego wykonania potrzebujesz: makaronu, sardynek w oleju, przecieru pomidorowego oraz czosnku. 
 

Składniki:

  • 400 g makaronu penne
  • 1 puszka sardynek w oleju
  • 100 ml białego wytrawnego wina
  • 1 puszka przecieru pomidorowego 
  • 2 ząbki czosnku 
  • 1 cebula
  • 2 łyżki oliwy z oliwek
  • sól
  • pieprz
 

Sandacz z sardynkami z cebulą

Składniki: 80 dag sandacza 2 cebule 1 puszka sardynek 2 łyżki masła 2 łyżki śmietany 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 2 łyżki soku z cytryny sól pieprz Sposób wykonania: Sandacza podzielić na porcje, które oprószyć solą. Następnie do sardynek dodać posiekaną cebule, dokładnie wymieszać i doprawić do smaku pieprzem. Pastą posmarować rybę z obu stron.…

Sandacz z sardynkami

Składniki: 80 dag sandacza 2 cebule 1 puszka sardynek 2 łyżki masła 2 łyżki śmietany 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 2 łyżki soku z cytryny sól pieprz Sposób wykonania: Sandacza pokroić na mniejsze porcje, które oprószyć solą. Następnie do sardynek dodać posiekaną cebulę oraz pieprz. Dokładnie wymieszać i powstałą masą nasmarować rybę. Przełożyć sandacza do…

Jajka nadziewane sardynkami

Składniki: 8 jajek 2 małe pudełka sardynek sól, pieprz do smaku kilka liści sałaty lodowej kilka rzodkiewek ½ szklanki posiekanej zielonej pietruszki Sposób przyrządzenia: Jajka umyć, ugotować na twardo, ostudzić, obrać, przekroi wzdłuż na połówki, wyjąć żółtka. Do miseczki wyłożyć sardynki razem z sosem/ jedną sardynkę zostawić do dekoracji/, dodać żółtka i dokładnie rozetrzeć lub…