Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z rzodkiewkami

Sos rzodkiewkowo śmietankowy

Składniki: 5 dkg oczyszczonych rzodkiewek ½ szklanki majonezu ½ szklanki gęstej śmietany 1 łyżeczka soku z cytryny sól, biały pieprz Sposób przyrządzenia: Umyte i osuszone rzodkiewki zetrzeć na drobnej tarce, odsączyć sok. Tartą rzodkiewkę i pozostałe składniki dokładnie wymieszać, przełożyć do wyparzonego słoika, przechowywać w lodówce. Przepis na konkurs Godin nadesłany przez Gabrysię Radosz

Jajecznica z rzodkiewką

Składniki: 4 jajka natka pietruszki pomidor cebula 4 rzodkiewki masło ketchup sól pieprz Sposób wykonania: Cebulkę posiekać i zeszklić na rozgrzanym tłuszczu, wówczas dodać pokrojoną rzodkiewkę i pomidory. Całość wymieszać i trzymać na ogniu aż cala woda wyparuje. Wówczas wlać jajka roztrzepane ze szczypta soli ora pieprzu i posiekana natką pietruszki. Całość mieszając smażyć na…

Pasta z twarogu z rzodkiewką

Składniki: 200 g twarogu 4 łyżki gęstej śmietany 100 g rzodkiewek 4 łyżki posiekanego szczypiorku kawałek zielonego ogórka sól pieprz Sposób wykonania: Ogórek obrać po czym pokroić go w kostkę, wówczas oprószyć go solą i odstawić na 15 minut aby puścił sok. W między czasie twaróg utrzeć z dodatkiem śmietany po czym dodać do niego…

Twaróg z jajem i rzodkiewką

Składniki: 20 dag sera twarogowego 2 jajka pęczek rzodkiewek pęczek dymki 10 dag śmietany sól pieprz Sposób wykonania: Jajka ugotować na twardo po czym przekroić je na połówki. Ser pokroić w plasterki a dymkę i rzodkiewki posiekać. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Przed podaniem polać śmietaną. Przepis nadesłano na Konkurs Kuchnie Świata przez…