
Składniki:
- 1/2 kg poziomek
- 150 dag cukru pudru
- 3 białka
- 4 żółtka
- żelatyna instant (15 dag)

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 800 g poziomek 300 g cukru pudru 2 szkl białego wytrawnego wina 1 szkl słodkiej śmietanki Sposób wykonania: Poziomki podzielić na dwie części. Jedna przetrzeć przez sito a druga posypać polową cukru i odstawić. Do przetartej części wlać wino i wsypać resztę cukru. Całość dokładnie wymieszać po czym dodać drugą część poziomek. Ponownie wymieszać…
Składniki: 25 dag poziomek 1 szklanka śmietanki 3 łyżki cukru pudru drobne biszkopty Sposób wykonania: Poziomki umyć i przełożyć do pucharków. Następnie śmietankę ubić razem z cukrem i polać nią owoce. Na koniec posypać pokruszonymi biszkoptami.
Składniki: 2 szkl. poziomek 400 ml kefiru łyżeczka żelatyny 2 łyżki zimnego mleka 3 łyżki płynnego miodu sok z cytryny ½ szkl. poziomek listki mięty Sposób wykonania: Żelatynę zalać mlekiem a gdy napęcznieje rozpuścić w kąpieli wodnej. Następnie kefir, sok z cytryny i miód ubić razem pod koniec dodając żelatynę. Gdy składniki się połączą, zalać…