Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z polędwicą

Makaron z polędwicą cielęcą

Składniki: 200g marchwi 1 cebula 350 g polędwicy cielęcej 4 łyżki oliwy z oliwek sok z 1 cytryny 200 ml białego wina 250 ml bulionu cielęcego 300 g wstążek 2-3 gałązki szałwii 40 g szynki parmeńskiej 7 łyżek masła sól biały pieprz 1 łyżeczka cukru Sposób wykonania: Makaron ugotować wg. przepisu na opakowaniu. W między…

Wstążki z kawałkami polędwicy

Składniki: 500 g makaronu ½ l wytrawnego czerwonego wina 1 ząbek czosnku 5 łyżek octu winnego 2 łyżki cukru 1 liść laurowy 1 gałązka rozmaryny 500 g polędwicy wołowej tymianek 2 marchewki ½ pora 1 szalotka 40 g sklarowanego masła 1 łyżka oliwy 150 g gęstej śmietany 75 g schłodzonego masła sól pieprz Sposób wykonania:…

Beef Wellington czyli poledwica w cieście francuskim

Składniki: 1 kg polędwicy wołowej 15dkg pieczarek 1 łyżka oleju 1,5 łyżki masła 12 dkg pasztety drobiowego 25 dkg ciasta francuskiego (można też użyć mrożonego) 1 jajko Sposób przyrządzenia: Pieczarki oczyścić , drobno posiekać. Na patelni rozgrzać pół łyzki masła, usmażyć pieczarki, dodać pasztet i używając widelca wymieszać na jednolitą masę, przełożyć na talerz, odstawić.…