Składniki:
- 1 ½ ogórka
- 3 małe papryczki
- kawałek konserwowego imbiru
- sok z 1 cytryny
- sól
- 1 cebula
- 1-2 ząbki czosnku
- łyżka oliwy
- szczypta cukru
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 1 kg ogórków 1 łyżka soli 2 łyżki cukru ½ szkl octu 10% kilka ząbków czosnku koper kawałek korzenia chrzanu kilka ziarenek ziela angielskiego kilka ziarenek pieprzu ½ łyżeczki gorczycy 2 listki laurowe Sposób wykonania: Umyte ogórki ułożyć w wyparzonych słoikach. Do każdego słoja wrzucić ząbek czosnku, kilka ziarenek gorczycy, gałązkę koperku i obrane…
Składniki: 1 kg ogórków kawałek korzenia chrzanu koper kilka ziaren pieprzu sól 1 szkl śliwowicy Sposób wykonania: Ogórki umyć i zalać wodą, odstawić na 3 godziny. Po tym czasie je odcedzić, osuszyć i przełożyć do wyparzonych słoików. Każda warstwę przełożyć koprem, ziarenkami pieprzu i pokrojonym chrzanem. Następnie do rondla wlać szklankę wody, dodać sól oraz…
Składniki: 2 kg ogórków 1 l wody 1 szkl octu 5 łyżeczek soli 30 dag cukru 3 łyżki musztardy Sposób wykonania: Ogórki powinny być dość duże. Dokładnie je umyć, obrać i przekroić wzdłużna cztery części. Przełożyć je do wyparzonych słoików. Następnie do garnka wlać 1 l wody oraz ocet. Dodać sól oraz cukier i całość…