Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z koprem

Kotlety wieprzowe z koprem

Składniki: ½ bulwy kopru włoskiego 1 łyżka owoców jałowca 2 łyżki oliwy starta skórka i sok z 1 pomarańczy 4 kotlety wieprzowe sałata chlebek pita Sposób wykonania: Koper włoski posiekać, owoce jałowca utłuc po czym dodać do nich oliwę oraz skórkę pomarańczową. Powstałą marynatę wylać na mięso, polać jeszcze sokiem z pomarańczy i wstawić do…

Puree z bobu z koprem

Składniki: 600 g bobu 2 łyżki kopru 1 łyżka śmietany 22% 1 łyżka masła sól cukier pieprz 1 łyżeczka posiekanego koperku Sposób wykonania: Bób zalać wodą, dodać koperek i trzymać na ogniu około 30 minut. Po tym czasie odcedzić go i odstawić do ostygnięcia. Następnie dodać do niego masło oraz śmietanę i całość dokładnie zmiksować.…

Ogórki małosolne Marzeny

Składniki: 1 kg. średniej wielkości ogórków gruntowych kilka ząbków czosnku gałązki kopru sól Sposób przyrządzenia: Ogórki umyć, koper opłukać , ząbki czosnku obrać. Z litra gorącej wody i łyżki soli przygotować zalewę. Ogórki ułożyć ścisło w szklanym słoju lub naczyniu kamionkowym. Dodać rozgniecione ząbki czosnku i gałązki kopru. Zalać chłodną zalewą tak, by przykryła ogórki.…

Pomidory małosolne

Składniki: pomidory koper papryczka chili Zalewa: 1 litr wody 2,5 łyżki soli 1 łyżka cykru 1 liść laurowy 2 ziarna ziela angielskiego 5 ziaren czarnego pieprzu Sposób przyrządzenia: Pomidory umyć. Przygotować zalewę, w 1 litrze wody rozpuścić sól, cukier i przyprawy, doprowadzić do wrzenia, gotować kilka minut, odstawić aby wystygła. W dużym naczyniu układać warstwami…