Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z karpia

Zupa rybna z karpia z papryką

Składniki: 1 karp 4 cebule 2 strąki czerwonej papryki 1 suszona papryka czereśniowa 2 pomidory 1 łyżka słodkie papryki w proszku sól natka pietruszki Sposób wykonania: Kości i głowę karpia zalać 6 szklankami wody. Dodać pokrojoną cebulę, pomidory oraz papryki. Trzymać na małym ogniu około 2 godzin. Po tym czasie wywar przecedzić przecierając cebulę, wówczas…

Karp w pomidorach i zielonej papryce

Składniki: 1 karp 100 g smalcu 2 cebule 2 łyżeczki słodkiej papryki w proszku 3 pomidory 2 zielone papryki sól pieprz Sposób wykonania: Sprawionego karpia pokroić na dzwonka, które oprószyć solą i wstawić do lodówki. W między czasie posiekaną cebulę zeszklić na rozgrzanym smalcu po czym oprószyć ją papryką oraz pieprzem. Dodać pokrojoną w krążki…

Smażony karp na święta Iwony

Składniki: 1 karp /około 1/ ½ kg 4 łyżki mąki 15 dkg masła pieprz, sól do smaku 2 ząbki czosnku posiekane zioła /natka pietruszki i tymianku/ 3 łyżki masła,3 łyżki oleju do smażenia Sposób wykonania: Karpia oczyścić, dokładnie umyć i pokroić w dzwonka, oprószyć  solą i pieprzem, obtoczyć w mące. Na patelni rozgrzać olej i…

Karp pieczony w piekarniku

Składniki: 1 sprawiony karp o wadze około 1 kg podzielony na porcje sól, pieprz 4 łyżki sosu Teriyaki Sos: 4 łyżki oliwy 4 cm drobno posiekanej trawy cytrynowej 4 łyżki grubo posiekanej szalotki 2 łyżki grubo posiekanego czosnku Sposób przyrządzenia: Rybę pokrojoną w dzwonka przyprawić solą, pieprzem i sosem Tariyaki, odstawić na 30 minut. Piekarnik…