Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z karpia

Karp gotowany w cebuli

Składniki: 1 karp 4 cebule liść laurowy ziele angielskie pieprz 2 łyżki posiekanej natki pietruszki Sposób wykonania: Karpia dokładnie wypatroszyć i oczyścić, usuwając Pełty, ogon i głowę. Następnie odcięta głowę przełożyć do rondla, zalać osoloną woda i ugotować. Wówczas dodać do niej obraną cebulę oraz karpia podzielonego na porcję. Wrzucić jeszcze liść laurowy, pieprz oraz…

Karp z szafranem

Składniki: 1 kg karpia ½ l bulionu warzywnego ½ cytryny 1 listek laurowy 4 łyżki oliwy z oliwek 4 cebule garść orzechów włoskich 2 garście płatków migdałowych 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 1 kromka białego chleba szczypta szafranu sól pieprz Sposób wykonania: Karpia oczyścić, pokroić na dzwonka, które oprószyć solą i przełożyć do naczynia żaroodpornego.…

Wigilijny karp panierowany Iwony

Składniki: karp/około 2 kg/ 2 jajka 6 łyżek mąki (pszenna i ziemniaczana) ½ szklanki bułki tartej ½ kostki masła sok z cytryny sól, biały pieprz do smaku Sposób wykonania: Rybę oczyścić, podzielić na dzwonka, oprószyć solą i pieprzem, lekko skropić cytryną i odstawić na 30 minut w chłodne miejsce. Panierować kolejno w mące, rozkłóconych jajkach…

Karp po węgiersku z ryżem

Składniki: 1 karp 3 cebule 300 g ryżu włoszczyzna 1 łyżka oleju 2 łyżeczki pieprzu sól Sposób wykonania: Ryż zalać wodą i odstawić na kilka godzin. W między czasie głowę karpia oraz włoszczyznę zalać wodą i gotować około 1,5 godziny a potem przecedzić. W między czasie odsączony ryż przesmażyć na rozgrzanym oleju. Następnie karpia naciąć…