Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z gęsi

Gęś duszona w sosie śmietanowym

Składniki: 1,5 kg młodej gęsi 6 ziemniaków obranych, pokrojonych na ćwiartki 3 cebule, obrane, grubo pokrojone 3 pomidory, obrane ze skóry pokrojone w kostkę 2 szklanki bulionu mięsnego 1 szklanka śmietany kremowej olej Sposób przyrządzenia: Umytą i osuszoną tuszkę gęsi podzielić na porcje, przyprawić, obrumienić na części oleju. Na patelni rozgrzać dwie łyżki oleju, dodać…

Wątróbki gęsie po transylwańsku

Składniki: 25 dkg wątróbek gęsich 3 dkg tłuszczu z gęsi 1 łyżka śmietany 1 łyżka mąki 1 cebula 1 pietruszka sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Wątróbki obrać z żył, umyć, zalać mlekiem, odstawić w chłodne miejsce na 60 minut. Ponownie wypłukać, osuszyć. Przyprawić solą i pieprzem, odłożyć na 20 minut. Pietruszkę i cebulę obrać. Pietruszkę pokroić…

Filet z gęsi pieczony z jabłkami

Składniki: 4 pierś z młodej gęsi 2 kwaśne jabłka mąka olej sól, pieprz Marynata: 1 szklanka soku jabłkowego 1 szklanka czerwonego wina 1 łyżka octu balsamicznego Sposób przyrządzenia: Wymieszaj sok z octem, winem, przyprawami, zalać nią mięso, odstawić w chłodne miejsce na 1 godzinę. Obsączone z nadmiaru marynaty mięso obtocz w mące i obrumień na…

Gęś pieczona z jabłkami i śliwkami

Składniki: 1 duża młoda gęś 5 jabłek kwaśnych 5 ząbków czosnku 1 duże cebule 1 łyżka mąki ziemniaczanej 10 suszonych śliwek bez pestek majeranek sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Dokładnie oczyszczoną gęś umyć, natrzeć solą wymieszaną z pieprzem, odstawić na kilka godzin w chłodne miejsce. Jabłka umyć, obrać, podzielić na ćwiartki, obtoczyć w majeranku. Nadziać gęś…