Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z gęsi

Sznycle drobiowe z piersi indyka Iwony

Składniki: 6 plastrów piersi z indyka 6 plastrów wędzonego boczku 12 listków świeżej  szałwii ¼ kostki masła z lodówki ½ szklanki białego wina sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Sznycle umyć, osączyć. Na każdym kawałku położyć  2 listki szałwii. Sznycle wraz z listkami szałwii owinąć w plastry boczku, spiąć wykałaczkami . Połowę masła rozgrzać na…

Skrzydełka z kurczaka w powidłach śliwkowych Iwony

Składniki: 2 kg skrzydełek z kurczaka ½ szklanki sosu sojowego słoiczek powideł śliwkowych ½ szklanki ziaren sezamu sól, do smaku Sposób przyrządzenia: Skrzydełka umyć, odciąć końcówki, włożyć do miski , skropić sosem sojowym, wstawić na noc do lodówki. Powidła śliwkowe zmiksować z łyżeczką soli. Skrzydełka osączyć , posmarować powidłami i obtoczyć w sezamie. Ułożyć  w…

Kurczak w sosie pomarańczowym z wermutem Iwony

Składniki: 2 kurczaki po około 1 ½ kg sól, pieprz, gałka muszkatołowa do smaku ½ kg marchewki 1 cebula ½ pęczka tymianku 5 łyżek  soku pomarańczowego 2 kg brokułów 400 ml bulionu warzywnego 5 łyżek wermutu 1 szklanka śmietany kremówki 5 łyżek masła Sposób przyrządzenia: Kurczaki umyć, poporcjować, natrzeć solą i pieprzem, piec godzinę  w…

Gęś w śmietanowym sosie

Składniki: ½ gęsi 5 dag mąki 3 dag smalcu 1 cebula 15 dag śmietany 10 dag koncentratu pomidorowego papryka słodka w proszku sól pieprz Sposób wykonania: Gęś podzielić na porcje, które oprószyć solą oraz mąką i obsmażyć na rozgrzanym smalcu. W trakcie wrzucić posiekaną cebulę i razem dusić do miękkości mięsa. Miękkie mięso wyjąć a…