Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z dodatkami

Domowy chleb z bananem i orzechami krok po kroku

Składniki: 2 dojrzałe banany 6 łyżek rozpuszczonego masła 1 łyżeczka esencja waniliowa 2 duże jajka 1,5  szklanki maki 1/2 łyżeczki sody oczyszczanej 1/4 łyżeczki proszku do pieczenia 2/3 szklanki cukru 1/2 łyżeczki soli 1/2 szklanki posiekanych orzechów włoskich Sposób przyrządzenia: Bardzo dokładnie wymieszać wszystkie składniki sypkie z wyjątkiem orzechów W misce posiekać drobniutko banany, dodać…

Kluski żelazne (ziemniaczane)

Składniki: 4 ziemniaki ugotowane w mundurkach 5 dużych ziemniaków 3 łyżki mąki sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Ugotowane ziemniaki obrać, przepuścić przez maszynkę. 5 dużych ziemniaków obrać, utrzeć na tarce, odcisnąć z wody przez czystą szmatkę. Płyn odstawić, a gdy na dnie powstanie osad, zlać ostrożnie wodę, osad zaś dodać do masy. Połączyć ziemniaki gotowane z…

Kiszona kapusta po bawarsku

Składniki: 60 dag kiszonej kapusty 3 jabłka 30 dag pieczarek bez ogonków 10 dag masła 25 dag wątrobianki 3 cebule 7,5 dag smalcu goździk jagody jałowca majeranek sól Sposób przyrządzenia: Na rozgrzany smalec wrzucamy wyciśniętą kiszoną kapustę. Jeśli kapusta jest zbyt kwaśna przepłukujemy ją wcześniej zimną wodą i odcedzamy na sicie. Dodajemy drobno pokrojoną cebulę,…

Fasola szparagowa z cebulą

Składniki: 25 dkg mrożonej lub świeżej fasolki szparagowej 1 łyżka masła 1 cebula 1 łyżeczka sosu sojowego sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Fasolkę ugorować w osolonej wodzie tak aby była chrupiąca. Odcedzić, przelać zimną wodą odcedzić. Na patelni rozgrzać masło dodać obraną i pokrojoną w pół plastry cebulę, przyprawić, smażyć na złoty kolor, dodać sos sojowy,…