Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Domowy chleb z bananem i orzechami krok po kroku

Składniki:

    • 2 dojrzałe banany
    • 6 łyżek rozpuszczonego masła
    • 1 łyżeczka esencja waniliowa
    • 2 duże jajka
    • 1,5  szklanki maki
    • 1/2 łyżeczki sody oczyszczanej
    • 1/4 łyżeczki proszku do pieczenia
    • 2/3 szklanki cukru
    • 1/2 łyżeczki soli
    • 1/2 szklanki posiekanych orzechów włoskich



    Sposób przyrządzenia:

    Bardzo dokładnie wymieszać wszystkie składniki sypkie z wyjątkiem orzechów

    W misce posiekać drobniutko banany, dodać rozpuszczone masło i esencję waniliową. Dodać jajka i nadal mieszać rozgniatając grudki bananów.

    Mieszać mieszankę aż stanie się jednorodna i „gładka”

    Do miski z bananami i pozostałymi dodatkami dodać wymieszane składniki sypkie. Dodać posiekane orzechy.

    Dokładnie wymieszać wszystkie składniki chleba.

    Przełożyć masę do formy metalowej i piec 55 minut w temperaturze 195 stopni C

    Po 55 minutach, bochenek chleba bananowego powinien być gotowy. Drewniana wykałaczka wbita do środka powinna być sucha i czysta. Odstawić wraz z formą aż ostygnie. Podawać na ciepło albo w pełni ostygnięty. Bochenek zawinięty w folię można przechować w temperaturze pokojowej cztery do pięciu dni.

    Smacznego.

1 comment for “Domowy chleb z bananem i orzechami krok po kroku

Dodaj komentarz

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *