Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: z cielęciny

Cielęcina z białą kiełbasą

Składniki: 2 łyżki oliwy z oliwek 25 dag białej kiełbasy 80 dag cielęciny cebula 20 dag pieczarek 1 szkl bulionu wołowego zielona papryka ½ szkl wytrawnego sherry 1 szkl kwaśnej śmietany łyżka mąki pszennej sól pieprz gałka muszkatołowa Sposób wykonania: Na rozgrzanym oleju przesmażyć kiełbasę pokrojoną na plasterki oraz cielęcinę pokrojoną w kostkę. Gdy się…

Cielęcina w czerwonym winie

 

Składniki:

 

  • 4 łyżki mąki
  • sól
  • pieprz
  • 900 g cielęciny
  • 4 łyżki oliwy z oliwek
  • 350 g cebulek perłowych
  • 2 ząbki czosnku
  • 350 g marchewki
  • 300 ml wytrawnego czerwonego wina
  • 150 ml rosołu z wołowiny
  • 400 g pomidorów z puszki z zalewą
  • skórka z 1 cytryny
  • 1 liść laurowy
  • 1 łyżka posiekanej Atki pietruszki
  • 1 łyżka posiekanej bazylii
  • 1 łyżeczka posiekanego tymianku

Mostek cielęcy faszerowany

Składniki: 1 mostek cielęcy 3 łyżki bułki tartej 3 łyżki masła 1 jajko 1 łyżeczka majeranku 3 łyżki posiekanej natki pietruszki sól pieprz Sposób wykonania: Jajko wbić do miseczki, dodać 2 łyżki masła, bułkę tartą oraz posiekaną natkę pietruszki. Całość dokładnie utrzeć na jednolitą masę. Następnie mięso natrzeć majerankiem i oprószyć solą po czym oddzielić…

Nerki cielęce w marynacie curry

Składniki: 1 kg nerek cielęcych 1 kostka bulionu warzywnego 1 listek laurowy kilka ziarenek ziele angielskiego sól pieprz Marynata: 4 łyżki oliwy z oliwek 2 łyżki musztardy drobiowej 1 łyżka ostrego curry Sposób wykonania: Oczyszczone nerki przekroić wzdłuż na pół po czym zalać je 1,5 wody z rozcieńczoną w niej kostką rosołową. Wrzucić jeszcze listek…