Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: witaminy

Ziemniaki z twarogowym nadzieniem

Składniki 2 duże ziemniaki łyżeczka kminku 20 dag chudego twarożku 4 łyżki mleka łyżka oleju pół ząbka czosnku kilkanaście pestek dyni rzeżucha świeżo zmielony biały pieprz sól Sposób wykonania: Ziemniaki zalać osoloną wodą z dodatkiem kminku i gotować około 30 minut. W między czasie do twarożku dodać mleko oraz olej i dokładnie wymieszać. Doprawić do…

Ziemniaki nadziewane grzybami

Składniki 1 kg ziemniaków 20 dag grzybów cebula łyżka masła 2 jaja pieprz sól natka pietruszki koper Sposób wykonania: Cebulę posiekać a grzyby pokroić na mniejsze kawałki i razem poddusić na rozgrzanym maśle. Wówczas wbić jajka, dodać posiekaną natkę pietruszki oraz koper. Doprawić do smaku solą oraz pieprzem. Natomiast z ziemniaków odciąć wierzch i wydrążyć…

Kapusta pekińska z grzybami

Składniki kapusta pekińska cebula 50 dag grzybów 5 dag oleju sól pieprz Sposób wykonania: Kapustę grubo poszatkować po czym zalać osoloną woda i ugotować. W między czasie cebulę posiekać a grzyby pokroić i razem poddusić na rozgrzanym oleju po czym dodać do kapusty. Dokładnie wymieszać, doprawić do smaku solą oraz pieprzem.

Kapusta pekińska duszona z ziemniakami

Składniki 2 główki kapusty pekińskiej 40 dag ziemniaków 3 cebule mała puszka pomidorów w zalewie łyżka maggi w płynie 5 dag margaryny cukier pieprz sól Sposób wykonania; Cebule posiekać i zeszklić na rozgrzanym tłuszczu, wówczas dodać obrane ziemniaki pokrojone w kostkę. Trzymać na ogniu kilka minut po czym dodać kapustę pokrojoną w paski. Dusić kilka…