Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: wino ryżowe

Zupa kwaśno-ostra

Składniki: 2 łyżki mąki kukurydzianej 4 łyżki wody 2 łyżki jasnego sosu sojowego 3 łyżki octu z wina ryżowego ½ łyżeczki mielonego pieprzu Sposób wykonania: Mąkę wymieszać z wodą po czym dodać ocet z wina, sos sojowy, pieprz oraz chili. Całość dokładnie wymieszać. Następnie na rozgrzanym oleju zeszklić posiekaną cebulę. Po tym czasie wlać bulion,…

Azjatycka przekąska z kurczaka

Składniki: 25 dkg filetów z kurczaka pokrojonych w grubą kostkę 1 białko mąka kukurydziana olej do głębokiego smażenia Marynata: 1 łyżka wina ryżowego 1 łyżka sosu sojowego ½ łyżeczki przyprawy Pięć smaków sól, pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Składniki marynaty i mięso wymieszać w miseczce, odstawić do lodówki na minimum 30 minut. Białko zmiksować. Obsączone…

Sos do owoców

Składniki: filiżanka wina ryżowego 1 filiżanka śmietany 4 łyżki cukru sok z 1 cytryny szczypta soli pieprz olej Sposób wykonania: W rondelku na rozgrzanym oleju przesmażyć cukier, gdy powstanie karmel, wlewać stopniowo wino, sok z cytryny oraz śmietanę cały czas mieszając. Na małym ogniu doprowadzić do wrzenia i doprawić do smaku solą oraz pieprzem.