Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: wegetarianizm

Kalafior na sposób marokański

Składniki: 1 średniej wielkości kalafior 1 łyżeczka papryki 1 łyżeczka mielonego kminku szczypta mielonego cynamonu ¼ łyżeczki mielonego imbiru ¼ szklanki oliwy 2 łyżki soku cytrynowego 2 drobniutko posiekane ząbki czosnku 1 łyżeczka soli 1 łyżeczka pieprzu mielonego ¼ szklanki drobno posiekanej natki pietruszki Sposób przyrządzenia: Kalafior oczyścić obcinając trzon i duże zielone liście. Możemy…

Fasolka szparagowa na sposób francuski

Składniki: 1,5 kg oczyszczonej fasolki szparagowej 2 łyżki japońskiego sosu Teriyaki 1 łyżka masła 1 łyżka miodu 1 łyżka soku cytrynowego 2 – 4 plastrów bekonu ½ szklanki pokrojonej w paseczki czerwonej papryki ½ szklanki pokrojonej w pół plasterki cebuli ½ szklanki orzechów nerkowca Sposób przyrządzenia: W miseczce wymieszać dokładnie sos, miód i masło. W…

Pasternak w panierce

Składniki: 500 g pasternaku ½ szkl. mleka 2-3 łyżki mąki 2 jajka ½ szkl. bułki tartej sól pieprz olej Sposób wykonania: Pasternak obrać po czym wrzucić go do wody zagotowanej z dodatkiem mleka. Trzymać na ogniu około 10 minut. Po tym czasie odcedzić i pokroić wzdłuż na mniejsze kawałki. Oprószyć je mąką, p czym zanurzać…