Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: szparagowa

Zupa szparagowa Łucji

Nie wiesz co przygotować ze szparagów? Wypróbuj przepis na pyszną zupę szparagową. Aby ją przyrządzić potrzebujesz: szparagów, cebuli, czosnku.
 

Składniki:

  • 2 pęczki zielonych szparagów
  • 1 cebula
  • 2 ząbki czosnku
  • 2 łyżki masła
  • 1 l bulionu 
  • 100 ml śmietanki 30%
  • 1 łyżka soku z cytryny
  • szczypta mielonej gałki muszkatołowej
  • sól
  • pieprz

Szparagowa Lucjana

Przedstawiamy  wiele ciekawych i pysznych przepisów na smakowite zupy. Dziś przepis na zupę szparagową . Potrzebujesz: szparagów, bulionu, żółtek, masła i śmietanki.  
 

Składniki:

  • 50 dag szparagów
  • 2 łyżeczki cukru
  • 2 łyżki masła
  • 4 szkl bulionu 
  • 2 żółtka
  • ½  szkl śmietanki
  • sól
  • pieprz

Marynowana fasolka szparagowa z rzodkiewką

Składniki: 50 dkg oczyszczonej fasolki szparagowej 6 dużych rzodkiewek pokrojonych w plastry 2 drobno pokrojone łodygi selera naciowego 1 mała cebula pokrojona w plastry Marynata: 1 szklanka oleju ¼ szklanki octu winnego 1 łyżeczka musztardy w proszku kilka posiekanych listków bazylii sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Umytą i oczyszczoną fasolkę zalać wrzątkiem, posolić, gotować 10 minut,…

Pikle z fasolki szparagowej i papryczek chili

Składniki: 1 kg oczyszczonej fasolki szparagowej 7 papryczek chili pozbawionych nasion 7 ząbków czosnku 3,5 łyżeczki nasion gorczycy 3,5 łyżeczki nasion kopru 5 szklanek octu 5 % 5 szklanek wody ½ szklanka soli Sposób przyrządzenia: Strąki fasoli ułożyć w 7 sterylnych słoiczkach, dodać 1 papryczkę chili, 1 pokrojony na ćwiartki ząbek czosnku, ½ łyżeczki gorczycy…