
Składniki:
- 1 kg filetów ze szczupaka
- 2 łyżki masła
- 4 łyżki oleju
- 4 łyżki soku z cytryny
- kilka listków mięty
- sól, pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 2 szczupaki 1 puszka groszku konserwowego ½ puszki kukurydzy 2 marchewki 25 dkg pieczarek przyprawa do ryb sól, pieprz do smaku pęczek natki pietruszki 1 cytryna pokrojona w plasterki Sposób przyrządzenia: Szczupaki umyć, osuszyć na papierowym ręczniku, doprawić do smaku przyprawą, solą i pieprzem. Marchewkę umyć, obrać i pokroić w drobną kosteczkę. Pieczarki umyć,…
Składniki; 1 szczupak ½ pęczka bazylii olej ½ cytryny Sposób wykonania: Szczupaka oczyścić po czym skropić olejem i oprószyć sola oraz pieprzem. Przełożyć go do naczynia żaroodpornego i obłożyć gałązkami bazylii. Wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni i piec około 25 minut. Przed podaniem ozdobić kawałkami cytryny.
Składniki: 4 sprawione szczupaki 2 łyżki masła estragon koperek sól pieprz cytryna olej Sposób wykonania: Szczupaki oprószyć wewnątrz i zewnątrz solą oraz pieprzem. Ułożyć na foli aluminiowej posmarowanej olejem, obłożyć ziołami i kawałkami masła. Zawinąć folię i piec na ruszcie około 20 minut. Przed podaniem obłożyć kawałkami cytryny.
Składniki: 2 kg filetów ze szczupaka ze skórą pęczek natki pietruszki 2 marchewki 2cebule 2 ogórki 11/2 łyżki przyprawy do ryb sól, pieprz do smaku olej 2 cytryny Sposób przyrządzenia: Filety ryby umyć, osuszyć na papierowym ręczniku, oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny. Filety przekroić na pół, na każdej porcji położyć, marchewkę, cebulę…