Składniki:
- 3 szkl. kwiatów brokułów
- 1 łyżka oliwy z oliwek
- ½ szkl. szalotek pokrojonych w krążki
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki:
Składniki: 1 kg szalotek ½ l białego wytrawnego wina 1 szkl 6 % octu 1 strączek papryczki chili kilka ziarenek pieprzu kilka ziarenek ziela angielskiego 1 listek laurowy 1 łyżeczka ziaren gorczycy 1 łyżeczka kurkumy 3 łyżki cukru 1 ½ łyżeczki soli Sposób wykonania: Do rondla wlać szklankę wody i dodać łyżkę soli, zagotować. Następnie…
Składniki: ½ kg cebulek szalotek garść rodzynków 2 łyżki oliwy z oliwek 1 łyżka miodu ¼ szkl miodu pitnego 2 łyżki soku z cytryny 2 łyżeczki ziół prowansalskich sól pieprz Sposób wykonania: Szalotki obrać po czym obsmażyć na złoto na rozgrzanym oleju. Wówczas oprószyć je solą oraz pieprzem. Następnie podlać je 4 łyżkami wody i…
Składniki: 4 kurze udka 2 łyżki masła kilka cebulek szalotek 1 op śmietanki kremówki 1 łyżeczka mąki 1 łyżka masła 1 żółtko 1 łyżka posiekanej natki pietruszki ½ cytryny ¾ szkl bulionu warzywnego sól biały pieprz Sposób wykonania: Udka natrzeć solą i sokiem z cytryny po czym obsmażyć je na rozgrzanym maśle. Wówczas wrzucić całe…