.jpg)
Składniki:
- 1 ½ szkl kaszy gryczanej
- 1 łyżka oleju
- 1 łyżka masła
- 5 dag suszonych grzybów
- 1 kostka bulionu grzybowego
- 1 łyżeczka suszonego koperku
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 40 dag makaronu 3 dag suszonych grzybów 1 kostka bulionu grzybowego 2 łyżki masła 1 op śmietany 1 jajko 1 łyżka bułki tartej 1 łyżka estragonu sól pieprz Sposób wykonania: Grzyby zalać odrobiną przegotowanej wody i odstawić na bok aby namokły. Wówczas dodać kostkę bulionową i ugotować do miękkości. Następnie je odcedzić i pokroić…
Składniki: 10 dag grzybów suszonych 2 szkl wody 2 cebule 1 łyżka oliwy z oliwek 1 łyżka masła 1 kostka bulionu grzybowego 1 op śmietany 1 kieliszek miodu pitnego sól pieprz Sposób wykonania: Oczyszczone grzyby zalać wodą i odstawić na 1 godzinę. Po tym czasie wrzucić do nich kostkę bulionową i gotować do miękkości na…
Składniki: 1 kostka bulionu kilka grzybów suszonych 1 cebula 1 łyżka masła 1 łyżka mąki ½ szkl gęstej śmietany sól pieprz Sposób wykonania: Grzyby namoczyć w wodzie po czym je odcedzić i pokroić w paseczki. Następnie na rozgrzanym maśle przesmażyć posiekaną cebulę. Wówczas dodać grzyby i całość podsmażyć. Oprószyć całość mąką i zalać wodą w…
Składniki: 1 ½ kg pręgi wołowej 1 op pokrojonych na plasterki suszonych grzybów 1 łyżka ziół: majeranek, oregano, zioła prowansalskie 1 kostka bulionu grzybowego 1 ząbek czosnku 2 łyżki tłuszczu sól pieprz Sposób wykonania: Grzyby pokroić w plastry po czym zalać je wrzątkiem i odstawić pod przykryciem na 5 minut. W między czasie mięso…