Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: suszone figi

Cielęcina faszerowana z suszonymi figami

Składniki: 1 kg mięsa na pieczeń 5 dag twarogu 1 łyżeczka tymianku kilka suszonych fig 1 łyżka bułki tartej 1 jajko 1 łyżeczka majeranku ½ szkl bulionu warzywnego 2 łyżki masła sól pieprz Sposób wykonania: Cielęcinę przekroić wzdłuż na pół i oprószyć ją solą, pieprzem oraz majerankiem. Następnie do twarogu dodać żółtko, bułkę tartą, tymianek…

Cielęcina faszerowana twarogiem

Składniki: 1 kg mięsa 50 dag twarogu 1 łyżeczka tymianku kilka suszonych fig 1 łyżka bułki tartej 1 jajko 1 łyżeczka majeranu ½ szl bulionu warzywnego 2 łyżki masła sól pieprz Sposób wykonania: Oczyszczone mięso przekroić wzdłuż na pół po czym natrzeć je majerankiem, solą oraz pieprzem. Następnie do twarogu dodać żółtka, tymianek, drobno pokojone…

Suszone figi gotowane w soku jabłkowym

Składniki:30 dkg suszonych fig1,5 szklanki soku jabłkowego1 łyżka soku cytrynowegokilka "słomek" skórki cytrynowej5 łyżki prażonych płatków migdałowych Sposób przyrządzenia:Suszone figi dokładnie umyć. Obciąć szypułki. W szklanym naczyniu zalać figi sokiem jabłkowym (pomarańczowym, winogronowym itp.) dodać sok cytrynowy i skórki, odstawić do lodówki na 12 godzin. Tak przygotowane figi przełożyć do rondla, zalać sokiem w którym…

Deser figowo migdałowy

Składniki:25 suszonych fig25 słodkich migdałów¼ szklanki miodu2 łyżki miękkiego naturalnego masła2 łyżki stołowe rozcieńczonego w wodzie ulubionego aromatu Sposób przyrządzenia:Jeśli posiadamy mikser kuchenny dużej mocy przygotowanie jest znacznie łatwiejsze, ale i bez niego można sobie poradzić. A więc rozdrobnione figi, jeśli robimy deser ręcznie bardzo drobno posiekane, miód, masło i aromat miksujemy lub wyrabiamy ręcznie…