Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: strudel

Strudel jabłkowy z rodzynkami

Składniki: 250 g mąki 1 łyżka oliwy 1 jajko 1 łyżeczka octu winnego szczypta soli 100 g masło 50 g cukru pudru Nadzienie: 750 g jabłek 30 g rodzynek ½ łyżeczki cynamonu 80 g bułki tartej 50 g masła 40 g cukru Sposób wykonania: Do mąki wbić jajko, dodać ocet, oliwę oraz sól. Całość dokładnie…

Strudel z kiszoną kapustą w cieście francuskim

Składniki: 1 kg kapusty kiszonej 2 średnie cebule 2 łyżki oleju 2 listki laurowe 3 jagody jałowca sól, pieprz do smaku kg kaszanki 60 dkg mrożonego ciasta francuskiego Sposób przyrządzenia: Ciasto rozmrozić w pokojowej temperaturze. Cebulę obrać, i drobno posiekać, zeszklić na oleju na złocisty kolor. Kapustę odcisnąć i drobno poszatkować, dołożyć do cebuli, dodać…

Suflet z czereśniami

Składniki: 120 g mąki 4 jajka 4 łyżki cukru pudru Szczypta soli 2 szkl. mleka masło 500 g czereśni 2 łyżki koniaku cukier puder Sposób wykonania: Jajka zmiksować razem z mąką, cukrem pudrem, solą oraz mlekiem. Następnie wydrylować czereśnie. Połowę ciasta wlać na formę wysmarowaną masłem. Ułożyć na nim czereśnie, które skropić koniakiem i zalać…

Winny strudel

Ciasto: 250 g mąki 1 łyżka oliwy 1 jajko 1 łyżeczka octu winnego sól Farsz: 500 ml słodkiego białego wina 150 g masła 150 g bułki tartej 80 g cukru Sposób wykonania: Do mąki dodać jajka roztrzepane z octem, oliwa i szczyptą soli. Całość dokładnie wyrabiać w razie potrzeby dolewać odrobinę ciepłej wody. Ciasto powinno…