Składniki:
- 20 dag grzybów
- kostka rosołowa
- łyżka masła
- 1 szkl śmietany
- 2 łyżki czerwonego wina
- 2 łyżki musztardy
- łyżka posiekanej natki pietruszki
- sól
- pieprz
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki:
Składniki: 1 kostka bulionu kilka grzybów suszonych 1 cebula 1 łyżka masła 1 łyżka mąki ½ szkl gęstej śmietany sól pieprz Sposób wykonania: Grzyby namoczyć w wodzie po czym je odcedzić i pokroić w paseczki. Następnie na rozgrzanym maśle przesmażyć posiekaną cebulę. Wówczas dodać grzyby i całość podsmażyć. Oprószyć całość mąką i zalać wodą w…
Składniki: 350 g jagnięciny 2 łyżki oleju roślinnego 3 ząbki czosnku 1 por 1 łyżeczka mąki kukurydzianej 4 łyżki jasnego sosu sojowego 3 łyżki chińskiego wina ryżowego 3 łyżki wody ½ łyżeczki sosu chili 175 g pieczarek ½ łyżeczki oleju sezamowego czerwone chilii Sposób wykonania: Jagnięcinę pokroić na paseczki, które wrzucić do woka z rozgrzanym…
Składniki: 300 g grzybów 60 g masła 20 g mąki 1,5 szkl bulionu pęczek natki pietruszki 3 żółtka ½ szkl śmietanki sok z cytryny kminek sól pieprz Sposób wykonania: Pokrojone grzyby przesmażyć na rozgrzanym maśle po czym dodać mąkę i zdjąć z ognia. Rozprowadzić całość bulionem po czym ponownie postawić na ogniu i doprowadzić do…