Składniki:
- 1 kg filetów ze szczupaka
- 2 łyżki masła
- 4 łyżki oleju
- 4 łyżki soku z cytryny
- kilka listków mięty
- sól, pieprz
Składniki: 4 steki z halibuta 2 łyżki roztopionego masła sól, pieprz cytryna Sos: 4 łyżki musztardy 1 szklanka śmietany kremowej ½ łyżeczki cukru 1 łyżeczka białego wina 1 łyżeczka soku z cytryny Sposób przyrządzenia: Rybę umyć, osuszyć, przyprawić solą i pieprzem, odstawić na 30 minut. Składniki sosu wymieszać w niedużym rondlu, postawić na grilla, podgrzewać…
Składniki:
Glazura:
Składniki: 5 średniej wielkości płoci lub karasi Marynata: 2 łyżki oliwy sok z jednej cytryny 1 łyżeczka otartej z cytryny skórki 2 zgniecione w prace ząbki czosnku sól, pieprz, ulubione zioła do smaku Sposób przyrządzenia: Ryby sprawić, dokładnie umyć, osuszyć. Ostrym nożem ponacinać boki ryb. Składniki marynaty wymieszać, natrzeć nią tuszki ryby na zewnątrz i…
Składniki: 80 dkg filetów z pstrąga lub łososia 1 cukinia ½ łyżeczki mielonego chili 3 łyżki sezamu sól, pieprz do smaku 3 łyżki oliwy Sałatka: 1 kwaśne jabłko 2 awokado 1 czerwona cebula Dresing do sałatki: 2 łyżki musztardy 1 łyżeczka miodu 2 łyżki wody 1/3 szklanka oliwy sól Sposób przyrządzenia: Składniki dresingu zmiksować. Owoce…