
Składniki:
- 250 g truskawek
- 3 łyżki cukru pudru
- 250 g serka mascarpone
- 200 ml śmietany 18%
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 2 awokado 50 g łososia wędzonego sok z ½ cytryny 150 g serka mascarpone ½ ząbka czosnku kilka kropli sosu chili 1 łyżka musztardy sól pieprz pistacje szczypiorek Sposób wykonania: Obrane awokado pokroić w kostkę, która skropić sokiem z cytryny. Następnie musztardę wymieszać z mascarpone oraz sokiem z cytryny. Doprawić do smaku solą, pieprzem…
Składniki: 30 dag kruchego ciasta 20 dag jeżyn 20 dag serka mascarpone 2 żółtka 5 dag cukru pudru 2 łyżki cukru Sposób wykonania: Ciasto rozwałkować po czym wykroić z niego 4 krążki, którymi wylepić małe foremki. Nakłuć ciasto widelcem i wstawić do piekarnika rozgrzanego do 180 stopni i piec około 10 minut. W między czasie…
Składniki: 4-6 gotowych rożków waflowych 400 g truskawek ½ szkl. śmietanki kremówki 6 łyżek cukru pudru 100 g serka mascarpone kieliszek likieru amaretto Sposób wykonania: Garść truskawek odłożyć, resztę zmiksować z dodatkiem 2 łyżek cukru. Następnie śmietankę ubić na sztywną pianę po czym połączyć ją z serkiem mascarpone, likierem oraz pozostałym cukrem pudrem. Na koniec…
Składniki: 1 wędzona makrela 150 g serka mascarpone sok z ½ cytryny 1 łyżka zielonego pieprzu w zalewie sól Sposób wykonania: Z ryby wydobyć mięso po czym je utrzeć razem z sokiem z cytryny oraz serkiem. Następnie dodać ziarna pieprzu i doprawić do smaku solą.