
Składniki:
- 250 g truskawek
- 3 łyżki cukru pudru
- 250 g serka mascarpone
- 200 ml śmietany 18%
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 1 op. galaretki cytrynowej 1 op. śmietanki 3 pomarańcze 2 dag cukru pudru 3 łyżeczki żelatyny Sposób wykonania: Galaretkę przyrządzić według opisu na opakowaniu po czym przelać ją do pucharków. Następnie śmietanę ubić z dodatkiem cukru po czym dodać do niej żelatynę rozpuszczoną w odrobinie wody. Dokładnie wymieszać i odstawić do zastygnięcia po czym…
Składniki: 1 op. śmietany kremówki 1 serek homogenizowany ½ szkl. cukru ¼ tabliczki czekolady 3 łyżeczki żelatyny esencja waniliowa 20 dag bezów Sposób wykonania: Śmietanę z dodatkiem cukru ubić po czym dodać do niej serek, esencję waniliową oraz żelatynę rozpuszczoną w odrobinę wody. Całość dokładnie wymieszać. Bezy ułożyć w małych miseczkach i zalać je kremem.…