Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: seler naciowy

Klasyczna amerykańska pieczeń

Składniki: cebula marchewka łodyga selera naciowego łyżka oleju 1 ½ kg rozbratla 1 ½ szkl wody 2 łyżeczki soli ½ łyżeczki pieprzu ½ łyżeczki suszonego tymianku liść laurowy 2 łyżki mąki pszennej sól pieprz Sposób wykonania: Na  rozgrzanym oleju obsmażyć mięso ze wszystkich stron. Wówczas mięso odstawić na bok a na tej samej patelni przesmażyć…

Aromatyczna wołowina w sosie pomidorowym

Składniki: 3 łyżki oliwy z oliwek 1 kg wołowiny cebula ząbek czosnku 3 łyżki maki pszennej 100 g pieczarek w zalewie ½ szkl selera naciowego, posiekanego 1 szkl kwaśnej śmietany 200 g sosu pomidorowego łyżeczka soli pieprz szczypiorek Sposób wykonania: Na rozgrzanej oliwie przesmażyć wołowinę pokrojoną w kostkę. Wówczas dodać posiekaną cebulę oraz czosnek. Gdy…

Duszona wołowina z papryką

Składniki: 1 kg udźca wołowego 2 łyżeczki soli ½ szk pieprzu łyżeczka sproszkowanej papryki łyżeczka mielonego białego pieprzu ¼ szkl mąki pszennej ½ szkl oleju roślinnego 3 cebule 2 papryki łodyga selera naciowego 1 szkl wody Sposób wykonania: Mięso oprószyć solą oraz pieprzem i obtoczyć w mące po czym obsmażyć ze wszystkich stron na rozgrzanym…

Indyk nie tylko od święta

Składniki: 3 szkl czerstwego chleba wymieszanego ze szczyptą tymianku, szałwii, rozmarynu i startej skórki z cytryny 2 szkl ugotowanego indyka pokrojonego w kostkę 350 ml gotowej zupy-kremu z pieczarek ½ szkl posiekanego selera naciowego ½ szkl posiekanej cebuli łyżeczka przyprawy do drobiu ½ łyżeczki pieprzu Sposób wykonania: Do dużej miski wrzucić chleb z przyprawami. Dodać…