Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: seler naciowy

Kurczak mocno czosnkowy

Składniki: 8 udek z kurczaka 2 łyżki oliwy z oliwek cebula 4 łodygi selera naciowego 2 łyżki suszonej natki pietruszki łyżeczka estragonu ½ szkl wytrawnego wermutu ½ łyżeczki soli łyżeczka pieprzu szczypta gałki muszkatołowej 40 ząbków czosnku Sposób wykonania: Posiekaną cebulę wymieszać z plastrami selera, posiekaną pietruszką i estragonem. Przełożyć na dna naczynia żaroodpornego. Następnie…

Bakłażany w ziołowej marynacie

Składniki: 1 kg bakłażanów 2 gałązki selera naciowego 2 łyżki posiekanej bazylii 2 łyżki posiekanego koperku kilka ząbków czosnku 1 łyżka soli 1 ½ szkl octu winnego Sposób wykonania: Bakłażany włożyć do wrzątku na 3 minuty po czym je odcedzić i przekroić na krzyż lecz nie przecinając do końca. Następnie do rondelka wlać 2 szklanki…

Żeberka z sosem barbecue

 

Składniki:

 

  • 1 kg żeberek
  • 1/2 l bulionu warzywnego
  • 1 listek laurowy
  • kilka ziarenek ziela angielskiego
  • kilka ziarenek pieprzu

Sos;

  • 1 cebula
  • 2 łodyżki selera naciowego
  • 2 łyżki masła
  • 1 puszka pomidorów
  • 2 łyżki octu z czerwonego wina
  • 2 łyżki brązowego cukru
  • 1 łyżka tabasco
  • 1 łyżka sosu Worcester
  • sól