Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: rybne

Filet ze szczupaka na sposób Francuski

Składniki: 80 dkg filetów ze szczupaka 5 dkg mąki pszennej 5 dkg mąki ziemniaczanej 2 łyżki masła 2 łyżki oliwy 2 łyżki soku z cytryny 1 łyżka posiekanej natki pietruszki 1 posiekany ząbek czosnku sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Mąki wymieszać z solą i pieprzem. Filety podzielić na porcje. Na patelni rozgrzać oliwę z masłem. Porcje…

Filety z żabnicy duszone w winie

Składniki: 2 kg filetów z żabnicy 10 dkg boczku pokrojonego w kostkę 4 posiekane ząbki czosnku sól, pieprz 4 obrane, pokrojone w kostkę pomidory 1 łyżka posiekanych listków bazylii 1 szklanka białego, wytrawnego wina Sposób przyrządzenia: W rondlu o grubym dnie podsmażyć boczek, a gdy ten się przrumieni dodać czosnek, smażyć 2 minuty. Za pomocą…

Żabnica tandori

Składniki: 40 dkg filetów z żabnicy 2 łyżki rozpuszczonego masła Marynata: 5 rozgniecionych ząbków czosnku 1/3 łyżeczki tartego imbiru szczypta szafranu 5 dkg tartego sera Cheddar 1 łyżeczka mielonego chili 1 łyżeczka garam masala 1/2 łyżeczka soli 2 łyżki soku z limonki 1/2 szklanki jogurtu 1 łyżka oleju 1 łyżka mąki Sposób przyrządzenia: Filet podzielić…

Sardynki z grilla Iwony

Składniki: 80 dkg sardynek sok z cytryny 4 łyżki stołowe świeżego masła sól do smaku kilka małych porów/ białe części/ 2 cytryny kilka listków laurowych Sposób przyrządzenia: Sardynki rozkroić i dokładnie umyć, odciąć łby, osuszyć na papierowym ręczniku, lekko posolić, pokropić sokiem z cytryny, odstawić na 10-15 minut. Do każdej ryby włożyć  jeden listek laurowy…