Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: rolady

Szybkie aromatyczne zrazy wołowe

Składniki: 80 dkg udźca wołowego 2 kiszone ogórki 9 plastrów szynki musztarda masło 1 szklanka bulionu wołowego 1 duża cebula sól, pieprz do smaku Sposób wykonania: Mięso umyć, osuszyć, pokroić na 9 plastrów, każdy delikatnie rozbić, oprószyć pieprzem. Każdy plaster posmarować musztardą, na każdym położyć plaster szynki i ćwiartkę ogórka. Plastry zwinąć i spiąć wykałaczkami,…

Zrazy wołowe z kaszą gryczaną Iwony

Składniki: ½ kg wołowiny 4 łyżki śmietany łyżka smalcu 3 łyżki mąki sól, pieprz do smaku Farsz: 1/3 szklanki kaszy gryczanej kilka suszonych grzybków łyżka masła sól, pieprz do smaku Sposób wykonania: Grzyby namoczyć na noc. Mięso wołowe rozbić  na plastry, oprószyć przyprawami do smaku. Kaszę gryczaną ugotować na sypko. Surowe żółtko utrzeć z masłem,…

Farsz z grzybów

Składniki: 50 g suszonych grzybów 300 g cebuli 100 g wędzonego boczku 4 łyżki tartej bułki 1 jajko sól pieprz Sposób wykonania:  Grzyby zalać 300 ml wody i odstawić na 30 minut. W między czasie pokrojony boczek stopić na patelni i przesmażyć na nim posiekana cebule, wówczas całość zemleć razem z odcedzonymi grzybami. Dodać jeszcze…

Farsz z mięsa do rolad

Składniki: 200 g wieprzowiny 200 g cebuli 100 g słoniny 4 łyżki tartej bułki 1 jajko sól pieprz Sposób wykonania: Słoninę pokroić w kostkę i stopić na patelni, wówczas dodać obroną cebulę drobno posiekaną. Gdy cebulą się zarumieni zemleć ja razem z mięsem. Dodać jeszcze tartą bułkę oraz jajko. Dokładnie wymieszać i doprawić do smaku…