
Proste i szybkie w wykonaniu rogaliki którymi możecie poczęstować niezapowiedzianych gości. Podobne rogaliki robiła Nigella.
Składniki:
• opakowanie ciasta francuskiego 1 sztuka
• czekolada mleczna 16 kostek
• jajko 1 sztuka
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 2 szkl. mąki 1 kostka masła 2/3 szkl. cukru pudru 4 ajka 2/3 szkl. miodu starta skórka i sok z 1 cytryny 2 ½ szkl. orzeszków ziemnych Sposób wykonania: Mąkę oraz ½ kostki masła posiekać po czym dodać 1 łyżkę wody, 2 łyżki cukru oraz wbić jajko. Całość dokładnie zagnieść aby powstało kruche ciasto,…
Składniki: • 2 płaty mrożonego ciasta francuskiego • 3 dag żółtych p[pomidorków koktajlowych • 3 pomidory • 3 łyżki cukru • 1 łyżka masła • 1 łyżeczka octu • 1 gałązka rozmarynu • 1 gałązka bazylii • sól • pieprz Sposób wykonania: Ciasto zostawić aby się rozmroziło. W między czasie na rozgrzanej patelni skarmelizować cukier…
Składniki: 50 dkg gotowego ciasta francuskiego 15 szprotki w oleju 2 jajka natka pietruszki, koperek Sposób przyrządzenia: Szprotki obsączyć na sicie z zalewy. Płat ciasta francuskiego rozłożyć na blacie kuchennym, ułożyć na jego skraju jajka na twardo pokrojone w plastry, na nich szproty i zieleninę. Całość zwinąć w rulon, skleić brzegi. Piekarnik nagrzać do temperatury…