
Składniki:
- 1 szkl majonezu
- 1 szkl gęstej kwaśnej śmietany
- 2 jajka ugotowane na twardo
- 2 łyżki musztardy
- sól
- pieprz
- cukier puder
- sok z cytryny
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: 4 łyżki majonezu 4 łyżki kwaśnej śmietany 2 łyżki startego chrzanu 4 połówki brzoskwiń z kompotu pomarańcza 2 jajka ugotowane na twardo sól pieprz cukier puder sok z cytryny Sposób wykonania: Żółtka wyjąć od białek po czym dodać do nich chrzan, utrzeć. Następnie dodać rozdrobnione brzoskwinie oraz obraną i pokrojoną na mniejsze kawałki pomarańcze.…
Składniki: korzeń chrzanu ½ szkl białego wytrawnego wina 2 szkl słodkiej śmietanki kremowej łyżka soku wiśniowego łyżka soku z czerwonych porzeczek łyżka musztardy sok z cytryny łyżeczka cukru pudru sól Sposób wykonania: Chrzan zetrzeć na tarce o drobnych oczkach po czym sparzyć go wrzątkiem i odsączyć na sicie. Gdy chrzan ostygnie przełożyć go do miseczki…