Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: przepis na kapuśniak

Kapuśniak dobowy

Składniki: 500 g kiszonej kapusty 1 marchewka 1 rzepa 2 cebule 1,8 l bulionu łyżka mąki 4 łyżki oleju sól pieprz ziarnisty liść laurowy ½ szkl. śmietany Sposób wykonania: Posiekaną cebulę podsmażyć na rozgrzanym oleju, wówczas dodać poszatkowaną kapustę i dalej smażyć do miękkość kapusty. W między czasie rzepę oraz marchewkę pokroić i wrzucić do…

Kapuśniak Ilony

Składniki: wywar z kości 1,5 litra kiszona kapusta 60 dag cebula 1 sztuka wędzony boczek 5 dag smalec 3 dag mąka pszenna 3 dag liść laurowy sól do smaku pieprz do smaku Sposób przyrządzenia: Kapustę należy dobrze odcisnąć z soku i pokroić na drobno, przełożyć do garnka, dodać około 1 szklankę wody i zagotować. Gdy…

Kapuśniak maślany z grzybami

Składniki: 1 kg kapusty kiszonej 1,8 l bulionu z grzybów 2 cebule 2 łyżki masła łyżka mąki 1 szkl. śmietany 5-6 ziarenek pieprzu sól pieprz Sposób wykonania: Posiekaną cebulę zeszklić na 1 łyżce rozgrzanego masła po czym dodać do niej kiszoną kapustę. Całość wymieszać i jeszcze przez chwilę smażyć, wówczas zalać całość bulionem i trzymać…

Kapuśniak z jabłkami

Składniki: 800 g wołowiny 2 l wody ½ kapusty 4 kwaśne jabłka 2 cebule ½ szkl. śmietany łyżka mąki łyżeczka oleju sól pieprz liść laurowy Sposób wykonania: Wołowinę, 1 cebule, liść laurowy oraz pieprze zalać wodą i ugotować bulion. W między czasie kapustę posiekać, oprószyć solą, odgnieść i wrzucić do zupy, zagotować. Następnie jabłka i…