Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: przekładaniec

Drożdżowy przekładaniec

Składniki: 50 dag mąki ½ kostki masła ½ szkl. cukru pudru 5 dag drożdży 6 żółtek 1 szkl. mleka skórka z cytryny szczypta soli tłuszcz do formy jajko cukier rodzynki skórka pomarańczowa Sposób wykonania: W ciepłym mleku rozpuścić pokruszone drożdże, mąkę oraz cukier puder, odstawić do wyrośnięcia. Wówczas dodać do rozczynu żółtka, sól, cukier puder…

Drożdżowy przekładaniec

Składniki: 50 dag mąki ½ kostki masła ½ szkl. cukru pudru 5 dag drożdży 6 żółtek 1 szkl. mleka skórka z cytryny szczypta soli tłuszcz do formy jajko cukier powidła Sposób wykonania: W ciepłym mleku rozpuścić pokruszone drożdże, mąkę oraz cukier puder, odstawić do wyrośnięcia. Wówczas dodać do rozczynu żółtka, sól, cukier puder oraz mąkę.…

Przekładaniec Ilony

Składniki: mąka 25 dag jajka 6 sztuk masło 20 dag miód 20 dag cukier 5 dag przyprawa do pierników proszek do pieczenia 2 łyżeczki krem karpatkowy gotowy Sposób przyrządzenia: Masło należy przełożyć do rondelka i podgrzać z cukrem oraz miodem. Do masła należy dodać jajka i utrzeć gładką masę. Masę należy wymieszać z mąką, proszkiem…

Przekładaniec

Składniki: 2,5 szklanki mąki 1/2 szklanki cukru 2 jajka 2 żółtka 20 dag margaryny 3 łyżki mleka 3 łyżki miodu 2 łyżeczki sody oczyszczonej 1 opakowanie cukru waniliowego Krem: 2 budynie śmietankowe (na 0,5l mleka) 0,5 szklanki cukru 750 ml mleka 1 cukier waniliowy 10 dag margaryny orzechy włoskie  Polewa: 3 łyżki śmietany (18-22%) 3…