Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: pomidorowym

Mięsne kulki na parze

 

Składniki:

 

  • ½ kg mielonej wołowiny
  • 4 ząbki czosnku przeciśniętego przez praskę
  • ½ szklanki startych ziemniaków
  • ½ szklanki posiekanej dymki
  • ½ łyżeczki maki ziemniaczanej
  • ½ łyżeczki sosu rybnego

Sos:
Składniki:

  • ½ łyżki oleju
  • ½ łyżki sosu sojowego
  • ½ łyżki maki ziemniaczanej
  • sól  i pieprz do smaku
  • 1 łyżeczka keczupu
  • 1 szklanka zmiksowanych pomidorów

 

Wielkanocny chrzan z pomidorami, czosnkiem i papryką

Składniki: 20 dkg tartego chrzanu 3 łyżki koncentratu pomidorowego 2 główki czosnku 20 dkg obranej ze skóry, oczyszczonej z nasion papryki sól, cukier, sok z cytryny do smaku Sposób przyrządzenia: Paprykę na 2 minuty zalać wrzątkiem, odcedzić. Obrany czosnek, paprykę, chrzan i koncentrat zmiksować w blenderze, przyprawić do smaku, przełożyć do czystych, szczelnie zamykanych słoiczków.

Penne z pomidorami krok po kroku

Składniki: 45 dkg dojrzałych pomidorów 3 łyżki oliwy z oliwek 2 posiekane żabki czosnku 3 papryczki chili 6 listków bazylii 45 dkg makaronu penne rigate Sposób przyrządzenia: Obrane ze skóry pomidory pokroić w dużą kostkę. Na patelni rozgrzać oliwę, dodać czosnek i papryczki , mieszając smażyć przez kilka sekund. Dodać pokrojone w kostkę pomidory…. ….…