Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: pietruszka

Pomidory zapiekane z pietruszką

Składniki: 6 pomidorów cebula 2 ząbki czosnku 4 łyżki posiekanej natki pietruszki ½ łyżeczki pietruszki 4 łyżki oliwy 8 łyżek bułki tartej łyżka masła Sposób wykonania: Pomidory sparzone wrzątkiem obrać ze skóry po czym pokroić je w plastry. Ułożyć je w naczyniu żaroodpornym wysmarowanym tłuszczem tak aby zachodziły na siebie. Następnie cebulę i czosnek drobno…

Sos jarzynowy z fasolą

Składniki: 10 dag fasoli marchewka pietruszka plaster selera 1 cebula 1 łyżka masła 1 łyżka ketchupu 1 szkl wywaru z fasoli sól pieprz cukier Sposób wykonania: Fasolę zalać wodą i odstawić na noc. Następnego dnia dodać do fasoli jarzyny i gotować do miękkości. Wówczas całość przetrzeć przez sito. Dodać ketchup i wymieszać. Doprawić do smaku…

Sos jarzynowy Joli

Składniki: 1 szkl bulionu warzywnego 1 plaster selera 1 pietruszka 1 cebula 1 ziemniak 1 marchew 1 łyżka masła 1 łyżka mąki 1 łyżka soku cytrynowego sól pieprz cukier Sposób wykonania: Seler, pietruszkę, cebulę, ziemniaka i marchew dokładnie oczyścić i drobno pokroić. Przełożyć warzywa do rondelka po czym zalać je bulionem. Trzymać na małym ogniu…

Smażona sielawa w marynacie

Składniki: 1 kg sielawy ½ szkl mąki ½ szkl oleju 1 cebula 1 pietruszka plaster selera 2 listki laurowe kilka ziaren ziela angielskiego 2 goździki ½ szkl octu 2 szkl wody szczypta cukru Sposób wykonania: Rybę oczyścić i podzielić na mniejsze porcje, które oprószyć solą i obtoczyć w mące po czym usmażyć na złoto z…