Customize Consent Preferences

We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.

The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ... 

Always Active

Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.

No cookies to display.

Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.

No cookies to display.

Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.

No cookies to display.

Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.

No cookies to display.

Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.

No cookies to display.

Pychotka.pl – Przepisy Kulinarne

Tag: pieczywo tostowe

Tosty hawajskie

Składniki: 6 kromek pieczywa tostowego 6 plasterków szynki 6 plasterków żółtego sera 6 plasterków ananasa z puszki 6 plasterków kiwi 6 plasterków banana masło oregano Przygotowanie: Pieczywo cienko posmarować masłem. Na każdej kromce położyć po plasterku szynki, sera żółtego, ananasa, kiwi i banana. Tosty posypać oregano. Włożyć do nagrzanego piekarnika i zapiekać 5 minut, aż…

Sznycel cielęcy w ziołowej panierce

Składniki: 2 sznycle cielęce 2 kromki pieczywa tostowego 2 łyżki mąki jajko olej 10 listków szałwii sól, pieprz Sposób przyrządzenia: Sznycle delikatnie rozbić tłuczkiem do mięsa. Przekroić na pół i oprószyć solą i pieprzem. Pieczywo pokruszyć w palcach. Szałwię posiekać i wymieszać z pieczywem. Jajko rozmącić na talerzu, na drugi talerz wysypać mąkę. Sznycle obtaczać…

Pszenno razowe kanapki z ogórkiem

Składniki: 6 kromek białego pieczywa tostowego 6 kromek ciemnego pieczywa razowego 1 duży ogórek masło posiekany koperek kolorowy mielony pieprz, sól Sposób przyrządzenia: Ogórka obrać, pokroić w plastry, posolić i wymieszać. Tak przygotowanego ogórka umieścić na durszlaku aby obciekł z wydzielającego się soku. Pieczywo posmarować masłem. Na białym pieczywie układać plastry ogórka, obsypać obficie posiekanym…

Kanapki z konserwowaną wątróbką z dorsza

Składniki: 4 kromki białego pieczywa tostowego 10 dkg wątróbek z dorsza masło oliwki czarne i zielone bez pestek Sposób wykonania: Na patelni rozgrzać masło i obsmażyć na nim pieczywo . Wątróbki z dorsza obsączyć z zalewy i pokroić ostrym nożem w plastry. Na  pieczywie układać plastry wątróbki lekko je dociskając bokiem noża, dekorować pierścieniami z…