
Składniki:
- ½ kg miąższu z dyni
- 1 l bulionu warzywnego
- 2 łyżki masła
- łyżka mąki
- ½ szkl śmietany
- sól
- pieprz
- cukier
- natka pietruszki
- pestki dyni
We use cookies to help you navigate efficiently and perform certain functions. You will find detailed information about all cookies under each consent category below.
The cookies that are categorized as "Necessary" are stored on your browser as they are essential for enabling the basic functionalities of the site. ...
Necessary cookies are required to enable the basic features of this site, such as providing secure log-in or adjusting your consent preferences. These cookies do not store any personally identifiable data.
Functional cookies help perform certain functionalities like sharing the content of the website on social media platforms, collecting feedback, and other third-party features.
Analytical cookies are used to understand how visitors interact with the website. These cookies help provide information on metrics such as the number of visitors, bounce rate, traffic source, etc.
Performance cookies are used to understand and analyze the key performance indexes of the website which helps in delivering a better user experience for the visitors.
Advertisement cookies are used to provide visitors with customized advertisements based on the pages you visited previously and to analyze the effectiveness of the ad campaigns.
Składniki: bakłażan 2 czerwone cebule 2 łyżki uprażonych pestek dyni kilka zielonych oliwek bez pestek 2 łyżki posiekanej rzeżuchy 3 łyżki oleju sok z cytryny cukier pieprz sól Sposób wykonania: Obranego bakłażana pokroić w kosteczkę. Następnie cebule pokroić w krążki, dodać całe oliwki i posiekaną rzeżuchę . Wrzucić jeszcze pestki dyni i całość dokładnie wymieszać.…
Składniki: bakłażan 2 czerwone cebule 2 łyżki uprażonych pestek dyni kilka zielonych oliwek bez pestek 2 łyżki posiekanej rzeżuchy 3 łyżki oleju sok z cytryny cukier pieprz sól Sposób wykonania: Obranego bakłażana pokroić w kostkę, cebulę w krążki. Dodać jeszcze oliwki, pestki dyni i posiekaną rzeżuchę. Następnie sok z cytryny wymieszać z olejem, solą, pieprzem…
Składniki: 30 dag białej kapusty bulwa fenkułu opakowanie kiełków fasoli mung 3-4 dag pestek dyni opakowanie gęstego kefiru 2 łyżki posiekanego koperku sól Sposób wykonania: Kapustę poszatkować. Dodać pokrojoną bulwę, kiełki oraz pestki dyni. Następnie kefir wymieszać z posiekanym koperkiem oraz solą. Wszystkie składniki wymieszać razem z solą.
Składniki: bakłażan 2 czerwone cebule 2 łyżki uprażonych pestek dyni kilka zielonych oliwek bez pestek 2 łyżki posiekanej rzeżuchy 3 łyżki oleju sok z cytryny cukier pieprz sól Sposób wykonania: Bakłażan pokroić w kostkę, cebulę posiekać. Dodać pestki dyni, oliwki oraz posiekaną rzeżuchę. Wszystkie składniki wymieszać ze sobą i skropić olejem i sokiem z cytryny.…